top of page

Dit is onze werkwijze

Eigen Bodem maakt samen met de klant de doelen en mogelijke problemen inzichtelijk en biedt daar middels videomarketing een strategische en succesvolle oplossing voor. De video’s van Eigen Bodem creëren zichtbaarheid, beleving, connectie en vertrouwen. We transformeren met video’s je potentiële klanten van zien naar geloven. 

Video marketing Rotterdam

LET'S TALK

Allereerst willen we jouw bedrijf heel graag leren kennen. Wat drijft jullie, wat zijn jullie doelstellingen en waar lopen jullie tegen aan? Welke projecten kunnen we helpen om beter zichtbaar te maken?

We gaan graag met je in gesprek over waar jullie staan en waar jullie naar toe willen. Deze informatie nemen we mee om de best passende strategie te bepalen. 

LET'S PLAN

Op basis van het eerste gesprek, komen we langs om onze strategie te presenteren. Een plan en abonnement die aansluiten bij jouw doelen en de juiste zichtbaarheid genereert. We bepalen samen de boodschap en de type video's die nodig zijn om jouw doelstellingen te behalen.

 

We laten daarnaast een content planning zien, een overzicht van de investering en te verwachten resultaten. Zodra het plan staat, gaan we meteen aan de slag.

Video marketing Rotterdam
Video marketing Rotterdam

LET'S SHOOT

Wij bewegen flexibel mee met de oplevering en/of bouw van jouw project. We nemen het initiatief waardoor we op de hoogte zijn van het stadium waar jullie projecten zich in bevinden. Het kan ook zo zijn dat we een al opgeleverd project komen filmen. In samenspraak met jullie bepalen we wanneer er het beste gefilmd kan worden.

We zijn op de hoogte van de veiligheidsinstructies van bouwlocaties en respecteren deze ook.

LET'S DELIVER

Zodra we al het beeldmateriaal verzameld hebben, gaan we aan de slag om het te editen. Bijpassende muziek wordt toegevoegd in de nabewerking.

Als de video gemonteerd is, delen we deze met jou en heb je de mogelijkheid om feedback te geven. In veel gevalen is na de 1e feedback ronde de video al klaar om gedeeld te worden. Op deze manier houden we de doorloopsnelheid kort en is het onze intentie om jou hierin zoveel mogelijk te ontzorgen.

Video marketing Rotterdam

Wil je met ons samenwerking om zo effectief mogelijk te werken aan je zichtbaarheid?

bottom of page