top of page

Over Eigen Bodem

Sinds 2017 is Eigen Bodem gespecialiseerd om projecten van projectontwikkelaars, (interieur en exterieur) architecten en high end makelaars zichtbaar te maken. Dit doen we door middel van video marketing.​

 

Goede zichtbaarheid, maakt dat mensen je kunnen vinden en voor je kunnen kiezen. Video is daar in deze tijd de meest effectieve manier voor. Het herhaaldelijk delen van video’s zorgt voor een verhoogde naamsbekendheid, betrouwbaarheid en verbinding met je netwerk.

SAM_9091.jpg

Missie

Door middel van videomarketing maakt Eigen Bodem bedrijven zichtbaar, zodat zij hun impact vergroten en gestelde doelen behalen. 

We zijn een avontuurlijk en passievol bedrijf dat risico durft te nemen door all-in te gaan. Middels een duurzame relatie en een structurele oplossing, willen we de best mogelijke resultaten behalen voor onze klanten.

Wij maken kwalitatief hoogwaardige content die samen met een unieke strategie bouwt aan de online zichtbaarheid en merk loyaliteit. Zo wordt de authentieke waarde van onze klant zichtbaar. 

Visie

Bedrijven in de vastgoed sector toekomstproof maken door omnipresent te zijn en te groeien, ondanks de veranderende marktomstandigheden.

Ik ben Bart Molenaar, de oprichter van Eigen Bodem. Na 10 jaar in de financiële wereld gewerkt te hebben was het tijd voor verandering en om een nieuwe richting in te slaan. Daar kwam Eigen Bodem uit voort.

 

Ik houd van sporten (het liefst in de natuur), technologie, avontuur en de ongerepte natuur in de bergen. Samen met mijn vrouw heb ik de afgelopen jaren de wereld over gereisd en dit met mijn camera en drone kunnen vastleggen.

 

Ik vind het leuk om mij met mensen te verbinden, te luisteren naar hun levensverhaal, maar bovendien om mensen verder te helpen. Met Eigen Bodem kan ik veel van die componenten kwijt.

Onze samenwerkingen

WHD wit klein.png
rabobank-logo-png.png
Utilicht The Light Club Logo.jpg
ROOMPOT_RGB_10CM_BREED_INCL_R-WIT.png
Abram.png
Via Vesta.png

Volg ons op Instagram

bottom of page