ABOUT

Eigen bodem is ontstaan vanuit een passie. Het vastleggen van bewegend beeld sprak mij zo aan dat ik besloot mijn werk hiervan te maken. Na jaren in de financiële wereld gewerkt te hebben besloot ik mijn baan op te zeggen en in het diepe te springen. Het vertellen van een verhaal via film en de samenhang tussen fotografische beelden en zorgvuldig gekozen muziek zorgen ervoor dat de films van Eigen bodem een blijvende indruk achter laten. Daarbij werk ik met een oog voor detail en vind ik persoonlijke aandacht voor klanten belangrijk .

 

Eigen Bodem heeft zich gespecialiseerd in het maken van films voor o.a. (interieur) architecten, projectontwikkelaars en makelaars van exclusieve huizen.

Wij leveren hoge kwaliteit films af die ingezet kunnen worden als showcase op bijv. een website of als communicatiemoment op social media. De ervaring leert dat je met video's meer aandacht trekt en daarmee ook de kans vergroot potentiële nieuwe klanten aan te trekken.

Wij bieden dit aan in verschillende formaten (zie pagina diensten). Op deze manier kunnen we elke klant voorzien van de juiste video en bent u bij ons aan het juiste adres. 

 

Eigenbodem is gecertificeerd (A1, A2, A3) Drone bestuurder volgens de officiële regels van de EASA (European Union Aviation Safety Agency). Met andere woorden mag Eigenbodem vliegen met een drone boven de bebouwde kom mits dit het weer toe laat en niet in de buurt van een airport is.

Mogen wij u verder helpen met het vergroten van uw netwerk en daarmee nieuwe potentiële klanten binnen halen? Neem dan vrijblijvend contact op door een mail te sturen naar info@eigenbodem.com. 

CONTACT

Wij zijn te benaderen per email: info@eigenbodem.com

U kunt ons ook volgen op instagram of LinkedIn voor de laatste updates:

  • LinkedIn
  • Instagram